NATJEČAJ ZA RADNO MJESTO: ADMINISTRATOR-ICA

Large_unnamed

Silvia Amancei i Bogdan Armanu / SABA za Novu BAZU, produkcija: Jutro, foto: Luka Pešun

 

ROK: 5.2.2023.

Tražimo administratora-icu na pola radnog vremena.

Opis posla: financijska administracija rada udruge i tajničko vođenje udruge (praćenje i provođenje zakonskih obaveza vezanih za funkcioniranje udruge), sudjelovanje u procesu apliciranja i izvještavanja projekata (priprema potrebne dokumentacije, priprema i slanje izvještaja sukladno zahtjevima financijera), administracija programa (priprema autorskih ugovora, komunikacija s računovotkinjom radi plaćanja računa, priprema putnih naloga, refundacija, dobava ponuda i komunikacija s izvođačima usluga i dobavljačima roba), izdavanje izlaznih računa.

Radno mjesto podrazumijeva administriranje projekata financiranih sredstvima iz javnih izvora na nacionalnoj (zaklade, Ministarstvo kulture i medija RH i sl.) i lokalnoj razini (Grad Zagreb) te na međunarodnoj razini Zaklade Rosa Luxemburg za jugoistočnu Europu. Svi poslovi odvijaju se u bliskoj suradnji s voditeljicama projekata zaposlenima u BLOK-u.

Tražimo osobu s najmanje SSS koja je pedantna, odgovorna, sklona sistematizaciji, dobro poznaje rad u Excelu, općenito se dobro služi računalom, spremna je koristiti online platforme za izvještavanje različitih financijera, spremna je pratiti i konzultirati zakonske akte, komunikativna (prije svega u pisanoj komunikaciji), ima razumijevanja za dinamiku timskog rada (na tjednoj bazi komunicira s kustoskim kolektivom i okvirno prati programe udruge), može komunicirati pismeno i usmeno na engleskom jeziku u domeni svoga posla, pokazuje bazični interes za područje kulture i umjetnosti. Obrazovanje iz područja ekonomije ili prava može biti prednost, ali nije obavezno. Isto vrijedi i za prethodno iskustvo rada u civilnom sektoru te radno iskustvo općenito. Važno je da je osoba sklona dugoročnom, višegodišnjem radnom odnosu.

Način prijave: na e-mail blok@blok.hr poslati kratko motivacijsko pismo (do pola stranice), te u privitku biografiju i potvrdu o završenom obrazovanju (skenirano, ne mora biti ovjereno), do zaključno 5. veljače 2023.

Naknada (za pola radnog vremena): 796.33 EUR ukupni trošak plaće. Ugovor se sklapa na određeno vrijeme od godine dana na pola radnog vremena, uz mogućnost produženja. 

program